Vitamin C-Sources, Physiological Role, Kinetics, Deficiency, Use, Toxicity, and Determination (2021)
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
Dosedel, M; Jirkovsky, E; Macakova, K; Krcmova, LK; Javorska, L; Pourova, J; Mercolini, L; Fernando Remiao; Novakova, L; Mladenka, P
Ibero-American Consensus on Low- and No-Calorie Sweeteners: Safety, Nutritional Aspects and Benefits in Food and Beverages (2018)
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
Serra Majem, L; Raposo, A; Aranceta Bartrina, J; Varela Moreiras, G; Logue, C; Laviada, H; Socolovsky, S; Perez Rodrigo, C; Antonio Aldrete Velasco, JA; Meneses Sierra, EM; Lopez Garcia, R; Ortiz Andrellucchi, A; Gomez Candela, C; Abreu, R; Alexanderson, E; Joel Alvarez Alvarez, RJ; Alvarez Falcon, ALA; Anadon, A; Bellisle, F; Alejandra Beristain Navarrete, IA...(mais 41 autores)